Ledige stillinger

ØRESTAD GYMNASIUM SØGER UNDERVISERE TIL FRANSK, BILLEDKUNST, DESIGN OG ARKITEKTUR, PSYKOLOGI OG AP-LATIN

Ørestad Gymnasium tilbyder 1-2 stillinger som adjunkt/lektor fra 1. august 2018 inden for fagene fransk, billedkunst samt design og arkitektur evt. i kombination med et andet fag inden for gymnasiet fagrække. Vi søger efter en stor faglig kapacitet, der brænder for at undervise alle typer elever på alle niveauer. I skoleåret 2018/2019 har vi endvidere en timerest i psykologi og i grundforløbet (fra 1. august til 1. november 2018) har vi et barselsvikariat i ap-latin.

Om Ørestad Gymnasium

Vi har samlet 46 klasser og ca. 1200 elever.

Vores bygning er skræddersyet til moderne undervisningsformer. Bl.a. spiller IT en vigtig rolle i dagligdagen, hvor undervisningen er 100% digital. Vi bruger kun elektroniske undervisningsmidler og der arbejdes systematisk med brug af portfolio. Vi bruger Google Apps som vores Learning Management System.

Om lærerkollegiet

Lærerkollegiet er bredt sammensat og dine ca. 105 nye kolleger er kendetegnet ved at udøve en høj grad af vidensdeling og hjælpsomhed. Som lærer på Ørestad Gymnasium planlægger, forbereder, gennemfører og evaluerer man undervisning både individuelt og i samarbejde med andre lærere.

Lærerrollen veksler afhængig af undervisningsrummet – nogle gange underviser du ved tavlen i et holdmiljø, mens du andre gange primært coacher eleverne i et gruppemiljø.

Vi arbejder systematisk med at forbedre elevernes trivsel og for at nedbringe frafald bl.a. ved en systematisk omlægning af det skriftlige arbejde og fokus på synlig læring.

Vi har et godt arbejdsmiljø, der understøttes af gode muligheder for kompetenceudvikling og diverse trivselsfremmende arrangementer for hele personalet.

Er du ny som gymnasielærer, får du en erfaren lærer som mentor og sparringspartner i begge dine fag.

Sådan søger du

Ansøgninger modtages KUN elektronisk via gymnasiejob.dk og vil blive behandlet løbende, dvs. i den rækkefølge vi modtager dem.

Du kan læse mere om gymnasiet på vores hjemmeside: www.oerestadgym.dk.

Ansøgningsfrist: onsdag den 25. april 2018. Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler mandag den 30/4 og tirsdag den 1/5.

Hvis du har opklarende spørgsmål, kan du kontakte vicerektor Lars Viborg Jørgensen tlf.: 31418014.

SØG JOBBET

Skolens Vision og profil

 

Vores vision og profil