OEG-elever består Cambridge engelsk eksamen

29. august 2019
Cambridge Advanced English exam Engelsk eksamen OEG-elever talentudvikling talent diplom

I dag fik en gruppe elever overrakt deres CAE beviser, da de fornylig tog deres Cambridge Advanced English Exam – hvor de afsluttede med et imponerende højt gennemsnit.

“Cambridge Advanced English Class er en god mulighed for dig der elsker at snakke, men ikke mindst bruge det engelske sprog. Det har helt klart været en øjenåbner for mig, at se hvordan engelsk kan studeres på en helt anden måde jeg er vandt til. Du får også rig mulighed for at lære andre mennesker på skolen at kende! Og ikke mindst åbner det mange muligheder efter gymnasiet, hvor du blandt andet kan bruge diplomet i ansøgninger mv. Klar anbefaling!”

– Johanne 3.b .

Cambridge Advanced English Exam er en eksamen, som fungerer talentudviklende for eleverne, både i deres mundlige og skriftlige brug af engelsk. Ydermere er netop denne eksamen et krav på mange internationale universiteter og arbejdspladser. Mere end 8000 undervisningsintuitioner, virksomheder og myndigheder klassificerer derudover C1 Advanced (En af eksamensniveauerne) som et bevis på et højt engelsk niveau. Det er derfor en fordel for elever, der ønsker at arbejde eller studere i udlandet, at have afsluttet denne eksamen.

Læs mere om Cambridge Advanced English holdet