Besøgsdag på OEG

Overvejer du gymnasiet til næste år? Så kan du tilmelde dig en besøgsdag og se, om Ørestad Gymnasium er noget for dig.

Her tilmelder du dig besøgsdag – klik  

 

En besøgsdag er for dig, der går i folkeskolen og gerne vil se, hvordan det er at være elev hos os. Du følger en klasse igennem en skoledag, og får et indtryk af, hvordan det er at gå i gymnasiet.

Når du ankommer til besøgsdag, skal du blot tage plads ved bordene i foyeren. Her vil en studievejleder hente dig og tage sig godt af dig.

 

Tjek disse videoer!
Mød Frida, Berfin, Alexander og Shazaib fra 1.g. I denne video fortæller de om, hvordan det er at starte på Ørestad Gymnasium og forklarer om forskellen fra folkeskolen til gymnasiet.
Film lavet af Rumle Kjær, 2m.

 

Introfolder – hvis du vil starte i 1.g på OEG. 

Hvad sker der på besøgsdag?

Hvis du er meldt til en besøgsdag, kommer der en bekræftelse frem på din skærm om, at vi har registreret din tilmelding. Du får ikke yderligere information ud over det, så sørg for at skrive datoen for din besøgsdag ned, så du kan huske det. På selve besøgsdagen møder du op i gymnasiets foyer klokken 8.30 og venter ved de høje borde ved trappen. Så kommer der én og henter dig og de andre besøgselever og fortæller jer lidt om skolen. Senere slutter I jer til en klasse og følger den resten af dagen.

Klik her for tilmelding til besøgsdag

Tjek denne video om OEG-livet
Afspil video