Besøgsdag på OEG

Overvejer du gymnasiet til næste år? Så kan du tilmelde dig en besøgsdag og se, om Ørestad Gymnasium er noget for dig!

Klik her for at melde dig til en besøgsdag

Hvorfor tage på besøgsdag? 

En besøgsdag er for dig, der går i folkeskolen og gerne vil prøve at være elev hos os. Du får det bedst mulige indtryk af, hvordan det er at gå i gymnasiet, når du lukkes ind i hverdagen og bliver elev for en dag. I løbet af dagen kommer du til at følge en klasse og deres undervisning. På den måde får du oplevet stemningen – og forhåbentlig bliver du klogere på fremtiden som gymnasieelev.

Praktisk om besøgsdage

Hvis du er meldt til en besøgsdag, kommer der en bekræftelse frem på din skærm om, at vi har registreret din tilmelding. Du får ikke yderligere information ud over det, så sørg for at skrive datoen for din besøgsdag ned, så du kan huske den. På selve besøgsdagen møder du op i vores foyer klokken 8.30 og venter ved de høje borde ved trappen. Så kommer der en studievejleder og henter dig og de andre besøgselever, og fortæller jer lidt om skolen. Senere slutter I jer til en klasse og følger den resten af dagen.

Klik her for at melde dig til en besøgsdag


Kan du ikke vente til januar? Så kan du i mellemtiden gå på opdagelse i nogle af de mange videoer, som vores elever har lavet:

Hør om, hvordan det er at starte på Ørestad Gymnasium og forskellen fra folkeskolen til gymnasiet – Film lavet af Rumle Kjær.

Hvordan er det at starte i gymnasiet?
Afspil video
OEG the movie
Afspil video
Tjek denne video om livet på OEG
Afspil video