Besøgsdag på OEG

Book en besøgsdag på Ørestad Gymnasium

Søndag den 3. november åbner vi for tilmeldingen til de 17 besøgsdage på Ørestad Gymnasium. Selvom der er næsten 700 pladser, så bliver dagene hurtigt fyldt op. 

 

Bookningen af besøgsdage åbner om

 

Klik her for at melde dig til en besøgsdag

 

Hvorfor tage på besøgsdag? 

En besøgsdag er for dig, der går i folkeskolen og gerne vil prøve at være elev hos os. Du får det bedst mulige indtryk af, hvordan det er at gå i gymnasiet, når du lukkes ind i hverdagen og bliver elev for en dag. I løbet af dagen kommer du til at følge en klasse og deres undervisning. På den måde får du oplevet stemningen – og forhåbentlig bliver du klogere på fremtiden som gymnasieelev.

Praktisk om besøgsdage

Når du har tilmeldt dig en besøgsdag, kommer der en bekræftelse frem på din skærm om, at vi har registreret din tilmelding, og du vil modtage en email fra os. Her kan du læse mere om, hvordan dagen forløber, og du kan se, hvordan du melder afbud, hvis du alligevel ikke vil bruge din plads.

Dagen før din besøgsdag får du en reminder fra os. På selve besøgsdagen møder du op i vores foyer klokken 8.30 og venter ved de høje borde ved trappen. Så kommer der en studievejleder og henter dig og de andre besøgselever, og fortæller jer lidt om skolen. Senere slutter I jer til en klasse og følger den resten af dagen.

Klik her for at melde dig til en besøgsdag

Den 16. januar 2020 holder vi Åbent Hus. Hvis du vil vide mere, når tiden nærmer sig, så sign up her.


Kan du ikke vente? Så kan du i mellemtiden gå på opdagelse i nogle af de mange videoer, som vores elever har lavet:

Hør om, hvordan det er at starte på Ørestad Gymnasium og forskellen fra folkeskolen til gymnasiet – Film lavet af Rumle Kjær.

Hvordan er det at starte i gymnasiet?
Afspil video
OEG the movie
Afspil video
Tjek denne video om livet på OEG
Afspil video