I Mediebyen får eleverne endnu mere plads til at arbejde med medieproduktioner

13. august 2015 slog vi dørene op til Ørestad Gymnasiums udvidelse: De nye, flotte lokaler, Mediebyen. Bygningen ligger i sammenhæng med Field’s butikscenter, under den nye Nordisk Film biograf.

Professionel medieproduktion

Mediebyen er bygget med tanke på at give eleverne mere plads og bedre vilkår til at arbejde med professionelle medieproduktioner i topkvalitet. I mediebyen har eleverne adgang til professionelt kameraudstyr, TV-studie, redigeringsrum og 2 biografsale. Der kommer også til at foregå almindelig undervisning i Mediebyen, og en multisal giver plads til større arrangementer og forsamlinger.

  • FIND RUNDT: ETAGEPLANER I MEDIEBYEN

Som PDF: Lokaleplan Mediebyen stuen

Som PDF:Lokaleplan Mediebyen parterre 

Administration, kantine, vejledning og lærerrum findes stadig på Ørestads Boulevard 75.

Projektet har været undervejs siden 2013, hvor det stadig stigende elevtal på Ørestad Gymnasium gjorde det nødvendigt at finde mere plads. Første spadestik til byggeriet blev taget i marts 2014, og i juli 2015 stod lokalerne klar til overtagelse.

Fakta om mediebyen

Adresse:
Ørestads Boulevard 102d

Areal:
2.300 kvadratmeter

Lokalenumre:
MB01H – MB17H

OEG Mediebørs - vi kan hjælpe dig

Mangler du en kampagnefilm, reklamefilm, et dokumentarprogram eller live-streaming af et event? Vil du have dit budskab ud om alt fra velgørende eller frivilligt arbejde til nye regler, love eller tiltag?

Så er du meget velkommen til at kontakte Ørestad Gymnasiums Medielab omkring et konkret samarbejde, hvor vi udveksler viden, arbejdskraft og læring i et tæt forløb med os og jer.

LÆS MERE OM OEG MEDIEBØRS HER