Privatlivspolitik for Ørestad Gymnasiums hjemmeside

I privatlivspolitikken forklarer vi dig, hvordan vi bruger de personoplysninger, du efterlader dig, når du besøger vores hjemmeside.

 

Cookies, formål og relevans

For at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, bruger Ørestad Gymnasium cookies. Cookies er en lille tekstfil, som vi placerer på din computer, tablet eller smartphone, når du bruger den til at besøge vores hjemmeside. Du kan få flere oplysninger om vores brug af cookies, og om hvordan du kan give/tilbagekalde samtykke til cookies, slette eller helt afvise cookies her: www.oerestadgym.dk/cookiepolitik/.

 

Øvrige oplysninger om dig, som vi registrerer, når du bruger vores hjemmeside:

  • Hvilke sider, du har kigget på og hvornår (”dit elektroniske spor”)
  • Din browsers user agent string for at hjælpe med at opdage spam
  • Din ip-adresse

 

Hvorfor registrerer vi oplysningerne, hvordan bruger vi dem og hvor længe:

Vi bruger oplysningerne til at se, hvordan du finder vores side og undersiderne. Vi kan bl.a. se, om du starter fra forsiden og bevæger dig ned på undersiderne, eller om du hopper direkte ind på hjemmesiden fx via en søgemaskine. Oplysningerne anvendes kun til driftsafvikling og til statistik, som fx bruges til at forbedre opbygningen af hjemmesiden. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre og vi sørger for at slette dem, når de ikke længere er relevante.

Grundlaget for registreringen er den generelle europæiske databeskyttelsesforordnings art. 6, stk. 1, litra c og e.

Dine personoplysninger slettes, når informationerne ikke længere er relevante. 

 

Ejeroplysninger og ansvar

Hjemmesiden drives af

Ørestad Gymnasium.
Ørestads Boulevard 75
2300 København S

T: +45 8230 2222
M: mail@adm.oegnet.dk

Databeskyttelsesrådgiver: dpo@gymadm.dk

 

Vi er dataansvarlig og sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, når du bruger vores hjemmeside. Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan bruge kontaktoplysningerne ovenfor til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

 

Klageadgang

Du kan klage over Ørestad Gymnasiums behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

Cookiepolitik

Cookiepolitik